Mantelzorgattentie

Start hier uw aanvraag Mantelzorgattentie

velden met een * zijn verplicht

Beeldmerk Mantelzorgattentie Leudal

Veelgestelde vragen

Het mantelzorgcompliment is een gebaar van waardering vanuit de gemeente Leudal in de vorm van een bedrag van €50. Het mantelzorgcompliment kunt u via deze website aanvragen. Dit kan door, of namens, de zorgaanvrager worden gedaan in de periode van 1 september tot 1 oktober.

De mantelzorgattentie is een blijk van waardering in de vorm van een presentje die iedereen voor een mantelzorger kan aanvragen. Dit presentje is een onderdeel van de Dag van de Mantelzorg en wordt met een persoonlijke boodschap rond 10 november bij de mantelzorger thuisbezorgd. Vanaf 1 september tot 1 oktober kan de mantelzorgattentie online via deze website worden aangevraagd.

Het mantelzorgcompliment in de vorm van het geldbedrag van €50,00 mag per zorgvrager aangevraagd worden.

De mantelzorgattentie mag voor alle mantelzorgers die voor hun naaste zorgen waarvan de zorgvrager in de gemeente Leudal woont aangevraagd worden.

Het mantelzorgcompliment wordt uiterlijk in de maand december uitbetaald.

De mantelzorgattentie wordt door de post rondom de dag van de mantelzorg bij de mantelzorger thuisbezorgd.

Deze website verschijnt onder de regie van de gemeente Leudal. De algemene bepalingen van de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) zijn ook van toepassing op deze website. Dat betekent dat wij zorgvuldig omgaan met uw gegevens.

De gegevens die u in het aanvraagformulier Mantelzorgattentie of Mantelzorgcompliment invult worden uitsluitend gebruikt voor het behandelen en afhandelen van het door u ingediende aanvraagformulier. De gegevens worden voor geen ander doel gebruikt, behoudens indien u hiervoor zelf toestemming geeft.

Hoe lang worden deze gegevens bewaard?

De gegevens worden maximaal één jaar bewaard. Daarna worden de gegevens vernietigd.

Handige links

logo Synthese
logo gemeente Leudal