Mantelzorgcompliment

/Mantelzorgcompliment
Mantelzorgcompliment 2017-08-30T14:19:05+00:00

Mantelzorgcompliment

Start hier uw aanvraag Mantelzorgcompliment

velden met een * zijn verplicht

Persoonsgegevens zorgvrager:
De heerMevrouw

Door wie wordt de mantelzorg verleend?
De heerMevrouw

Een mantelzorger is iemand die langdurig en intensief zorg biedt aan een partner, kind, familie, buur of vriend. De normale dagelijkse zorg die partners, ouders, kinderen, familieleden, vrienden etc. elkaar geven valt hier niet onder. Een richtlijn is dat een mantelzorger gedurende ongeveer 3 maanden per jaar minstens 8 uur zorg verleent aan een naaste.

Ik heb bovenstaande gegevens naar waarheid ingevuld(*)

Dag van de Mantelzorg

10 november 2017

Veelgestelde vragen

Het mantelzorgcompliment: is een gebaar van waardering vanuit de gemeente Leudal in de vorm van een geldbedrag van €50. Het mantelzorgcompliment kunt u online aanvragen via deze website. Dit kan door, of namens, de zorgaanvrager worden gedaan in de periode van1 september tot 1 oktober 2017.

De mantelzorgattentie: is een blijk van waardering in de vorm van een presentje die iedereen voor een mantelzorger kan aanvragen. Dit presentje is een onderdeel van de Dag van de Mantelzorg en wordt met een persoonlijke boodschap rond 10 november bij de mantelzorger thuisbezorgd. Vanaf 1 september tot 1 oktober kan de mantelzorgattentie online via deze website worden aangevraagd.

Het mantelzorgcompliment in de vorm van het geldbedrag van €50,00 mag per zorgvrager aangevraagd worden.

De mantelzorgattentie mag voor alle mantelzorgers die voor hun naaste zorgen waarvan de zorgvrager in de gemeente Leudal woont aangevraagd worden.

Het mantelzorgcompliment wordt uiterlijk in de maand december uitbetaald.

De mantelzorgattentie wordt door de post rondom de dag van de mantelzorg bij de mantelzorger thuisbezorgd.

Handige links